Hästtips & råd

Före/Efter Träning


Värmande Aloevera liniment är ett djupverkande och värmande liniment som är
perfekt att använda efter att Din häst har genomgått hårdare ansträngning. Linimentet verkar inflammations-
hämmande och lindrar därmed muskelsmärta hos Din häst. Mjukar även effektivt upp stela muskler samt förbättrar borttransporten av slaggprodukter. Produkten är därför utmärkt att använda på din häst vid:

  • Stela muskler
  • Muskelskador t.ex. bristningar, streckningar osv.

Aloeverakylgele används på Din häst vid svullnader på leder och ben. Utmärkt att använda när Din häst genomgått hårdare ansträngning på t.ex. senor, leder och ligament. Verkar så att Din hästs blodkärl drar ihop sig och minimerar skaderisken. Aloeveran motverkar inflammationer hos Din häst.

Liniment Schampo med Aloevera är ett schampo med rengörande och värmande egenskaper. Perfekt att använda efter att Din häst har varit på tävling, träning etc.


Aloevera&Arnnikagelé innehåller både den antiinflammatoriska och stimulerande arnikan och den vårdande och läkande aloeveran. Detta gör det till ett utmärkt massageliniment att använda på Din häst t.ex. på gallor, senor, leder samt på ömmande muskler som utsatts för slag.

OBS! Dessa produkter ska ses som ett komplement till veterinärvård. Tala alltid med en veterinär om hästen är sjuk eller blivit skadad.

 

The best for horses and dogs - svensk kvalitet från AC Hästprodukter | Supporttelefon 0345-401 05 | E-post info@achastprodukter.se